Omgeving

Beach House Giethoorn ligt midden in het prachtige merengebied naast Giethoorn. 

Je kunt hier eindeloos bootjes kijken, varen, zwemmen, vissen, fietsen, wandelen, ontspannen en vakantie vieren. Giethoorn is wereldwijd bekend om zijn karakteristieke dorpsgracht met bruggetjes en de afwezigheid van wegen. Het merengebied is een lust voor elke natuurliefhebber en watersporter. Diverse nationale parken liggen dichtbij, met uitgestrekte bossen en heidevelden.

 

Beach House Giethoorn ligt op Camping de Blauwe Hand     https://campingdeblauwehand.nl/  

In de speeltuin is er voor elk kind wat te beleven. Er is ook een Jeu de boulesbaan, Tafeltennistafel en Basketbal. Met de waterglijbaan plons je zo in de vaart. De camping heeft een eigen jachthaven. Er worden diverse activiteiten georganiseerd*. (*ivm Corona kunnen activiteiten komen te vervallen). Er is een sanitair gebouw met toiletten en douches. Hier vind je ook een babybad en een Wasserette.

 

Op wandel afstand zijn diverse drink- en eetgelegenheden waar u kunt genieten!

Strandpaviljoen aan ‘t Wiede           www.aantwiede.nl

Veneweg 247, Wanneperveen
Binnen is het knus en buiten is er een heerlijk terras aan het strand, waar kinderen kunnen spelen en badderen. Hier ook een take away beschikbaar via: https://wiede.ccvshop.nl/

 

Snackmobiel de snelle hap          www.snackmobieldesnellehap.nl

Veneweg 251b, Wanneperveen
Zoals de naam al doet vermoeden: overheerlijke patat, snacks en heerlijk ijs. In de zomermaanden staat er ook een kar bij het strandje van waterski vereniging “de Stille Belter” / Rustpunt Belterwijde.

Elly’s Beach en Bistro          www.ellysbeachenbistro.nl

Veneweg 294, Wanneperveen
Lounge en beachbar met sfeervol terras en privé strand met de mooiste zonsondergang in de weidse omgeving.

 

Natuurlijk zijn er veel meer activiteiten en eet-en drink mogelijkheden in de omgeving. U kunt deze vinden via:

www.giethoorn.com

Hier vind je informatie over alle mogelijkheden in Giethoorn. Er is voor iedereen wat te doen: vaar door de dorpsgracht met een fluisterboot, proef de nostalgie in Grand cafe Fanfare, ontdek de schoonheid van moeder natuur bij De Oude Aarde. Geniet van een heerlijke pizza bij Ristorante Fratelli of een gastronomisch diner bij Sterrenrestaurent De Lindenhof.

www.visitweerribbenwieden.com

Informatie over alle mogelijkheden in de regio Weerribben Wieden. Je kunt hier varen, fietsen, vissen, vogels kijken, en nog veel meer. Een aanrader is het laarzenpad bij Bezoekerscentrum De Wieden. 

www.ontdekmeppel.nl

Informatie over gastvrij Meppel, een stad waarin je heerlijk kunt shoppen en genieten op de terrassen. In Meppel worden talloze evenementen georganiseerd, vaak met live muziek.